+40-722-515.407 | office@koronapanzio.ro

Csendes Bükk 2


Florin:

szerda, június 19, 2019
Cabana este foarte frumoasa, camerele mari si frumos aranjate, prispa este primitoare si utila in caz de ploaie, locul este frumos, vecinii sunt la o distanta destul de mare.


Török Adél:

hétfő, február 25, 2019
Tökéletesen működő és modern felszereltség, igényesen berendezett nappali, hálószobák, fürdőszobák. Kényelmes ebédlő, a pálinkás pohartól a boros pohárig, a leveses táltól a különféle serpenyőkig mindennel ellátott konyha. Mosogatógép - lányok!!! Csendes környezet, meleg, nagy mozgástér a gyerekeknek. Társasjátékok, TV, internet, szauna, dézsa... Hihetetlen, de ilyen is létezik, itthon is! Gratulálok a tulajdonosnak és csapatának! Semmi negatívum, őszintén!


Dóra:

csütörtök, január 10, 2019
Az eddigi legjobb szállás, ahol megszálltunk. Minden tekintetben megfelelt az elvárásainknak. Szép, rendezett, tiszta és modern. A hálószobák gyönyörűek voltak és kifejezetten elnyerte tetszésünket, hogy mindegyikhez tartozott fürdőszoba. A nappali, a konyha és a kerti grill felszereltsége remek csapatépítő és hangulatkeltő hatással bírt. S mindezt fokozták az extra szolgáltatások, mint a dézsa és a szauna. A házigazda segítőkész volt és kedves, minden kívánságunkat teljesítette. Csak ajánlani tudjuk, úgy gondolom, hogy ha lesz lehetőségünk rá, mindenbizonnyal visszatérünk.


Marie:

szombat, december 15, 2018
Minunata cabana si conditiile..peisaj frumos...


László:

kedd, szeptember 25, 2018
Tiszta, kulturált és minden igényt kielégítő. Csak autóval látogatható a jellegzetes látni valók.

Oldalak

CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.